torsdag 4 augusti 2011

VILKEN HUND

Nu har vi landat nere i Genastorp med husvagn,barn & självklart hundarna:)
Efter kvälls maten och allt var på sin plats,tog Jocke med barnen ner till sjön för lite fiske,själv var jag kvar med hundarna och min ena virrpanna Ambra! Vet inte riktigt vad som flygit i henne men hon beter sig som världens stålle. Börja ju fundera lite på hur de haft de på pensionatet egentligen :p .Likaså när hon ska ha sin mat beter hon sig som om hon aldrig ätit förrut och hoppar och studsar,
hmm ja,detta är inte min hund .
Får väl se om hon lugnar ner sig lite under dagarna:)Hon är nog också ganska så rejält "rastlös" och det märks att hon inte fått jobba på ,vissa tillfällen beter hon sig som mer vild än tam:p (inte min hund)Blir det väder och tillåtelse så ska jag se om hon vill ut i vattnet och härja lite imorron,och även lydnad/rally träning hade jag tänkt försöka att få till. (ska ju bli intressant att se hur det kommer gå)
Ingo gossen däremot är den vanliga lufs han brukar vad (eller ja,oftast iaf) även han betedde sig lustigt igår och var även han som världens virrpanna ett tag..


Detta snack om SBK och min misslyckade inloggning under 3 veckors tid har tillslut löst sig, (eller ja,inte från deras sida) Utan jag själv försökte logga in (men vilket inte gick i vanlig ordning) Så jag återställde lösenordet IGEN och fick då som alla andra 30 ggr ett mail med att jag får ändra lösenordet och att mitt användar namn är KRISTIN. Men idag när jag gjorde det och fick mitt mail står det helt plötsligt "ditt användar namn är KRISTINF ... ?? Hmm,ja det var ju jäkligt lustigt tänkte jag Men jag kunde ändra lösenordet och sedan logga in (Jätte bra,självklart) Men hur fasen kan ett användarnamn ändras bara på några dagar/veckor??? I mina andra mail jag fått för ca en vecka sedan när jag försökte ändra lösenord står det klart och tydligt KRISTIN..
Detta stör mig något fruktansvärt,framförallt eftersom jag gått miste om en (för mig) viktig tävling och lite till..
Kommer att försöka ringa SBK imorron och fråga vad som händer egentligen.Alla mail det skickat till mig finns kvar,bla med mina användarnamn..
Ska bli intressant och se vad de svarar...

Nu är det snart tid nog att bege sig mot sängen och se framemot ett par trevliga dagar:-)


1 kommentar: