tisdag 19 februari 2013

DET ÄR INTE ALLTID RÄTT-MEN EN BRA ATTITYD

Efter att ha rotat igenom alla film snuttar under de sista två åren så finns det en av de alla som jag verkligen gillar starkt.. Och man kan undra varför, för det är verkligen ingenting som är "WOW"
Men deras glädje och arbetsvilja gör mig så glad varje gång jag ser på filmen. Ambra som visserligen har kommit en bra bit mkt längre i träningen än Ingo, och som gör många fina bitar och har en glädje som heter duga.

Ingo och vårt försök till en premiär i "frittfölj" däremot är rena katastrofen.. Men då ska man också veta att Ingo är helt ny i allt som heter träning/lydnad. Men denna hund vill så mkt och har en sådan härlig attityd så det är helt underbart att få träna honom.
Vi har fått jobba på rätt bra med allt vad position heter men idag börjar det ljusna och ser mkt bättre ut!

Jag har väl sagt att jag har världens brötigaste men också skönaste hundar:D

2 kommentarer:

  1. Hej, tack för din kommentar :) Jag är jättenöjd med hans päls efter bad+fön+klippningen, en helt ny hund! Bröstet klipper jag inte på honom men det är är han oftast brukar lukta om man inte är noga med att torka efter att han har sörplat i sig vatten :p

    Vad roligt att du följer vår blogg, jag brukar kika in här jag med, det är riktigt spännande att läsa om era äventyr med träning osv. :)

    SvaraRadera
  2. Wooooow så imponerande att se .
    Blir sugen att ta tag i träningen själv nu när man ser dig ..

    SvaraRadera