torsdag 1 december 2011

EN BRA HELG FRAMFÖR OSS

Ja,bara ordet helg är ju helt underbart!
Idag har det vart en rätt så seg dag med mkt trötthet och uselt väder (inte så konstigt man blir trött då) Jag röstar ju helt klart för ngt kallare och snö. Det är ju trots allt vinter nu och 7 grader och ös regn känns väl inte helt hundra för denna årstid... Så kan inte se mycket annat positivare än med lite snö.
Rent & fräscht. Ljust på vägarna.Och många glada ungar & hundar för att inte glömma:))
Men iaf,ikväll blev det en sväng till Julias skola för lite jul marknad med pyssel,glögg,pepparkakor och lotter,jätte mysigt men sååå mycket folk och ett sådant litet utrymme. (det är så att man fick panik till tusen)
Men vad gör man inte för sina barn:)

Imorron är sista arbetsdagen för veckan och Julias första resa till IDOL.Ni må tro hon är stolt.
Sötaste Katrin har bjudit med henne ner efter skolan för att först gå till Liseberg & sen till dagens höjpunkt IDOL. Kan lova att det kommer bli en av Julias bästa dagar hittils:D

Själv blir vi andra kvar hemma och laddar för syster sonen som kommer på natt besök och för min & Ambras 2a officiella lydnadstävling på söndag. Håll gärna tummarna!

Och inte för att glömma,kommer ju också få träffa min underbara vän från Getinge & min favorit. Ska bli riktigt kul att starta på samma tävling:)


                                                                    HÄRLIGA MINNEN


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar