måndag 19 december 2011

FÖRBEREDELSER TILL 1000

Oj oj oj vad tiden springer iväg.Helgen var fullspäckad med kalas både lördag & söndag.
Syrran,Aaron och Siri kom hit i lördags och sov över så det vart full rulle från morron till kväll och inte är de kommande dagarna lugnare.
Mycket förberedelser inför Jul och mycket stök. det här med julklappar och diverse stress faktorerna har dessvärre inte ens påbörjats,men tur är väl att man iaf nu vet vad man ska köpa.
Idag kom iaf granen in och jag och barnen hade fullt ståhej med att fixa till den till det bästa,men,smarta jag,gjorde en liten miss och glömde såga av en bit av "foten" (fick jag så klart höra när mannen kom hem) Jaja,vad fasen,den ska stå inne i två veckor och så länge den står där den ska och iaf bär lite barr till Jul,så får vi vara glada:))

De få jul klappar som ligger under granen nu är vääldigt utsatta,är det inte ungarna som är där och känner och klämmer,ja så är det hundarna..Så nu får man vara glad så länge "gobitarna" ligger kvar under granen. (Den som väntar på nåt gott,väntar...Alltid förlänge)

"Skulle ju försöka "käcka" till det hela med lite foton och göra mig till.
(Att man aldrig lär sig)
Och när man är enveten och inte lyssnar så blir det också där efter.."
Ibland blir det inte alltid som man vill

Men,med lite övertalning och mutning såå...

Ambra höll väl kanske inte med fullt ut,men gör väl nästan alltid som matte säger..:)
Och jag kan väl inte påstå att ungarna är helt övertygade heller:)


Men nu ska vi avsluta kvällen med lite inomhus träning. Tjohoo!

1 kommentar:

  1. Haha, åh vad jag känner igen mig!
    Mamma/matte är jätte peppad på att knäppa fina bilder medan barn och hundar med tydlig motvilja ställer upp en stund. Sedan tar deras tålamod slut och kameran får ställas bort utan att man fått den där perfekta bilden man ville ha. Så är det väldigt ofta här hemma hos oss. =)

    SvaraRadera