tisdag 25 juni 2013

MYCKET PÅ GÅNG!

Oj, oj, oj, vad dåligt med uppdatering det har blivit här den senaste tiden. Är väl inte mkt annat och säg än att dagarna går med en rasande fart och tiden räcker dessvärre inte alltid till.
Har en fot & höft som spökat bra länge nu, (närmare 8 månader) så det har vart lite si och så med aktivitet och lust till div, träning,  men nu har jag äntligen tagit tag i det och vart hos läkaren, och har nu fått en remiss till röntgen av höft & ländrygg..känns både bra och mindre bra men förhoppningsvis får man väl svar på vad det är som spökar, och skulle inte en "vanlig" röntgen" visa ngt blir det ev en magnet röntgen.. Så det känns extra skönt med semester snart och kunna ta igen sig lite, eller inte:))

När det gäller hundarna och deras träning, rullar det på ganska så bra med både gamla och nya moment på prio listan. Ingo har fått lite smak prov inför Lk2 med bl,a "hoppet" "fjärren" och "apporteringen" .
Hoppet känns som ett ganska säkert moment, fjärren finns en del att jobba med fortfarande men går helt klart åt rätt håll.
Apporteringen, momentet jag visste kommer ta bra lång tid är fortfarande ett ganska osäkert moment, men vi jobbar på och jag måste ändå säga att det verkar gå åt rätt håll, men att plocka upp är svååårt..
Tips mottages!

Imorgon har vi vårat KM i Rallylydnad på klubben och givetvis kommer Ingo att starta, och jag och Agnethas hund Ozzy kommer att göra debut i nybörjarklassen. Ska bli intressant:)
Tyvärr verkar ju dock inte vädret var på vår sida då meterologerna visar regn och ganska så mkt sådant, så idag har vi jagat tält och skydd till "domare&skrivare" och visst fanns det fina vänner som löste det problemet åt oss:))
Så nu ser vi framemot en kul och lyckat Rallylydnads KM på BoråsBk!

Sen har vi anmält oss till (antagligen) sommarens sista tävling.
Lydnads tävlingen i Varberg 6/7 och självklart hoppas vi på och håller tummarna för ett Lp1.

Nu har jag 6 arbetsdagar kvar innan dryga 5 veckort semester, och det känns sååå skönt, planer för sommaren är inte helt bestämda ännu men mkt lutar åt en "road tripp" till Kroatien med husvagnen, men som sagt, allt kan ändras men vi har bestämt att vi minst kommer vara iväg 14 dagar detta år, hund-katt och husvakt är ordnat, nu är det bara vi själva som ska komma fram till något bra:)

Nu är det dags för sängen och ladda upp för morgondagens rally!1 kommentar: