tisdag 24 maj 2011

Känns som vi är på rätt spår!

Vilka dagar de vart det sista,men nu börjar det äntligen lugna ner sig inte var dag ens son stoppar upp en pärla i näsan så man får sitta på Avc i 4 h och sen inte få någon hjälp där ändå,dagen efter-hänvisad till v-centralen,ingen hjälp där heller,till sist blir vi hänvisade upp till öron/näsa/hals,där fick de ut pärlan på bara några få sekunder,Vilket jävla skilland på kompetens alltså,ibland kan man bli MKT förvånad över hur sjukvården ser ut idag...
Men,nu är iaf denna "silver pärlan" ute och William är som han brukar (Det var han visserligen då också)
,fick höra några gånger att "mamma,jag fattar inte varför jag gjorde så" och att han trodde den snart skulle åka upp i hjärnan :p.. Ja, barn har verkligen en Egen fantasi många gånger:-)

Och Julia stackarn som nu fått vattkoppor,det är verkligen inge vidare,men tackar ändå för att hon fick de nu och inte ännu senare...

Träning-träning-träning!!!

Ja,då var vi där igen med denna träning:)
Körde Ambra en lite stund uppe på klubben,men det räckte och det kändes BRA.
Jätte fin kontakt i linförigheten och höll faktiskt fokus,nästintill hela tiden iaf. Jag är jätte nöjd!
Gjorde något läggande,vilket också fungerade helt OK,vi har fortfarande en del finslip,och det här med "sättande" är verkligen något vi måste/gör jobba på hela tiden..Men känns som att vi är på rätt spår iaf.

Dock-Det som oroar mig allra mest är ju Platsen,den är långt ifrån Bra,men vi kan inte göra annat än träna vidare,måste få henne säker där.

De få dagarna som är kvar,kommer bli träning på enstaka moment,ex platsen och något ställande/läggande
Så i det stora kommer det bli promenader och allmänt mkt lek och stoj:)

Resultatet åter står och se...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar