onsdag 22 juni 2011

Väntar på svar..

Då har jag vi nu vart uppe hos veternären med Ambra,hennes öra är riktigt inflammerat och hon är väääldigt öm. (att inte tala om hur hon skrek när han rensa ur det,fy så fruktansvärt) Men en sak är jag förbannat glad över rent av sagt. Hon är så genom snäll i alla lägen och vad man än gör med den hunden så bara "finner " hon sig i det (även fast det ofta brukar gnällas en del :) Men så mkt som har hänt de sista året och allt hon vart med om,så är hon ändå min "hjälte" på nåt vis.Underbara hund!

Men iaf. De tog en bakterie odling (får svar om ca 5-8 dar) Och enligt veterinären kan det finnas många orsaker till öron problem,i hennes fall trodde han väl iaf inte det hade med ngt kroniskt att göra,men ingen garanti som han sa,men hon fick utskrivet sina "gamla" droppar igen,som hon fick i första gången i feb, CANURAL. Så dessa ska hon ha tills prov svaret kommer för att få ner bla,smärtan hos henne och sen är det ju inflam,toriskt också. Hoppas på förbättring snarast!!

Idag är jag och kidzen själva hela dagen och eftersom vädret är som det är (alltså regn i Borås) så har vi bestämt oss för att ha "onsdags gott"  Sen har vi ju bara en dag kvar innan en lååång och skön 7 veckors semster:))
Känns inte det minsta jobbigt faktiskt... :)

1 kommentar: