lördag 10 september 2011

UNDERBARA DAG!!!

Här nere i Svensköp händer det grejer. Dagen började med att ta sig dryga 1h in till Sofiero och Emma då skulle visa lilla Bråka,vilket gick fantastiskt bra. Exellent & Bim. Blev med andra ord en mycket lyckad första utställning för Emma och Bråka!

Väl hemma hos Emma och Niklas igen åkte jag och Emma,hundarna,Simon & Julia till stallet för att träffa Emmas nya häst. En super trevlig och fin 4 åring. Och Emma fick tillslut upp mig på honom,vilket kändes lite "oroligt" (själv har man inte ridit på sisådär dryga 2 år. Kände sig som en klumpig kossa på hästen med på tok för långa stigbyglar mm . Men faan vad kul det var:) Självklart fick Julia sitta på en liten sväng också,ni kan ju tro om hon var lycklig:D
Efter ridningen begav vi oss iväg på en super skön lång runda med hundarna,som senare avslutades med pizza och go dricka:)

Imorgon ska vi upp med tuppen igen och bege oss ytterligare till Sofireo och visa Ambra. Sen blir det hemfärd igen,men vi har haft fantastidskt kul och vi tackar redan Emma & Niklas för en super trevlig helg.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar