onsdag 7 december 2011

STOLT MAMMA

Idag har vi vart på uppvisning/avslutning på Julias gymnastik. Och denna gång fick några av tjejerna göra ett individuellt program och för Julias del blev det "Barr" och det är så roligt att se hur mycket de utvecklas hela tiden,både vad det gäller koncentration,fokusering och styrka.
Julia är ju tjejen med mycket energi. Och lite såhär är det,attt när hon ska gå någonstans (ex,ut till köket och hämta något,så går hon inte som man brukar,utan antingen så är det hjulningar hela vägen ut eller handvolt)
Ja,så vad passar inte bättre då än just denna sport:)
Men trots denna kropps kontroll och styrka hon har så är det också mycket fokusering och koncentration på alla bitar i gymnastik (allt handlar ju inte bara om att göra volt eller stå på händer) som Julia gärna tycker:)
och det är väl sånt man inte alltid tänker på,och jag kan ju säg som så att det är lättare sagt än gjort.
Tjejerna är ju så otroligt duktiga!

Julia har gjort extremt stora framsteg och visat att hon verkligen kan komma långt.Så detta är helt klart en sport jag hoppas hon kommer vilja fortsätta med och utvecklas i ännu mer.

OBS:
Även idag har jag haft en fight med det förbenade internet. Vårt "normala" nät (telenor) har pajat..
Usb modemet hittar ingen kontak med datorn och för att inte bli helt av med datorn så skaffa ja ett refill kort (telia) och ladda med surf en vecka.Men det var ju rena dyngan.Långsamare surf får man nog leta efter,
Så ingen film och inga bilder går att ladda upp.
Ja,saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig..
Men snart ska vi nog få bukt med detta också:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar