torsdag 19 januari 2012

TID BOKAD

Precis haft ett samtal med veterinären. Försökte förklara Ingos symptom så bra som möjligt men det är inte så enkelt:/
Hur lätt är det liksom, (han låter ju som en gris,fräser/hostar?/härshar & harklar sig) Tyvärr hade de inga tider förrän på måndag,men det lät inte heller som att det skulle vara någon jätte "panik". Och det får vi väl tro.Nu har han ju ändå gått med det här ett tag till och från och när jag sökt på noskvalster,står det mycket svar om att man inte alltid behandlar det och att det kan va svårt att se. kanske inte det han har? Sen står det på flera sidor att noskkvalster smittar jätte lätt och att man inte ska träffa andra hundar,medans vissa säger att det inte smittar alls.. (blir man förvirrad eller vad?) symptomen har ju vart (om man räknar med från första gången) för ca 2 mån sen,och smittar det så enkelt är det ju konstigt inte Ambra visat några som helst symptom..
Ja,en hel vetenskap det här och även fast man gör det ska man väl inte försöka "forska" i det själv utan låta experterna göra det.
Men många tankar ocvh funderingar blir det.
Ingen som har "erfarenhet" av detta eller som känner igen symptomen??

2 kommentarer:

  1. hm ja det kan ju vara nåt från halsen som föregående skrev....en jag känner var med sin hund till vet idag för den snarkar så förfärligt när den ligger o sover...det var halsen som spökade!
    Men annars har jag tyvärr ingen idé vad det kan vara och ingen erfarenhet av noskvalster!

    SvaraRadera