torsdag 9 februari 2012

VAD ÄR ODDSEN??

Man vet verkligen aldrig vad som hända kan.
Inte nog med öronen..
När jag släppte in Ambra igår kväll märkte jag att hon haltade,tänkte väl mest att det kanske var massa is och snö som fastnat mellan tassarna,tills jag fick se blod fläckar på hela hall golvet. (varför inte liksom)
Höger bak tass (trampdynan) är det numera ett jack i.

I morses gjorde vi rent såret och satte kompress och strumpa på. Sen var det ju bara min förhoppning att strumpan skulle sitta kvar när jag kom hem (vilket den självklart inte gjorde) låg stel frusen ute i hundgården.Och självklart hade det börjat blöda igen.
Så nu har jag och Julia doppa hela tassen i en mindre skål för att få bort all smuts och blod. Därefter torkat tort och lagt på vårt mirakel puder . (suveränt) På med kompress och gasbinda och en strumpa utanpå. Så nu hoppas jag att det kommer läka fort och fint.
Håll tummarna!

                                                    "Ingen höjdare det här inte matte"
                                                                    
                                                                   "Så lika bra att sova"

Känns som att lydnads tävlingen på lördag är rätt körd om jag inte har turen på min sida (vilket jag inte verkar ha) Men hoppas kan man ju...

Nu är det iaf en arbetsdag kvar av veckan sen drar vi neråt Halland och till goda vänner i Getinge. Ska bli riktigt kul!

4 kommentarer:

 1. Tassar är ett jäkla skit. Håller tummarna.

  SvaraRadera
 2. Om du vill så har vi jodopax som ä bra vid sår, Bara att höra av dej.. Torkar ut och är något bakteriedödande..
  Kram Lisa

  SvaraRadera
 3. men stackars Ambra..vad jä*** tråkigt!! Blev nyfiken..vad är mirakelpuder för nåt?? Håller tummarna att det läker fort!!!

  SvaraRadera
 4. Ett antibiotika puder från utlandet. Funkar kanon på alla öppna sår och läker fort och bra. Dock sitter Ambras Jack rätt illa till på tassen och är svårt att få i pudret helt i såret. Men ja hoppas att det kommer ge resultat fort. Blöder fortfarande lite emellanåt men hon verkar inte nu ha jätte ont för haltar inget. Hoppas bara på att onläggingen får sitta kvar i gunghästen imon igen.

  SvaraRadera