torsdag 9 augusti 2012

I SKOGENS TECKEN

Kvälls rundan idag blev i "skogens tecken" där min tanke var att lägga ut ett mindre spår till Ambra (hon är fortfarande helt grön)
Tanken var väl god tills Ambra hysteriskt fixade ett "eget spår" på tu man hand:p
(Matte mindre nöjd) Efter en sisådär minut kom hon som ett skott tillbaka precis som om inget hade hänt (mer än att hon flåsade halvt ihjäl sig)
Efter en stund började vi iaf med det vi faktiskt hade planerat att "spåra". En ganska så taggad och fokuserad Ambra från start, men efter någon meter började hon snurra lite väl långt ut, men efter lite "rättelser" så kom hon på spåret igen och avslutade det hela mycket bra.
Hon är såpass ny på detta att vi endast kör raka spår utan någon vinkel alls.. Och så kommer det nog att få bli ett bra tag till då hon inte är helt hundra på sin uppgift, men hon använder det hon ska och det är ju positivt:)
Jag, personligen har nästan i alla mina "hund år" vart helt ointresserad utav spår, men har helt ändrat inställning och uppfattning och idag är spår och jakt en självklarhet för mig. 
Så det kommer bli mkt mer av den varan här hemma:)
Från det ena till det andra:
Idag vart vi uppe på ögonmottagningen med Julia igen och efter många om och men fick de till slut ut "skräpet" som hade lagt sig på hornhinnan..
En mycket lättad Julia gick ut ifrån lasarettet med ett stort leendé på läpparna:) Men också en mycket medtagen tjej-stackarn har varit helt livrädd under denna "incident". Vi fick med antibiotika salva hem då hon har ett litet sår kvar på hornhinnan. Så idag har det vart rätt så lugnt för hennes del och vi blir hemma även i morgon., men sen ska vi väl hoppas och tro på att saker och ting kommer flyta på och att inga fler incidenter eller sjukdomar smyger sig på:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar